Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-05@18:55:36 GMT

ماجرای حذف ۳ امتیاز از احکام فرهنگیان

تاریخ انتشار: ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۸۵۹۸۸

ماجرای حذف ۳ امتیاز از احکام فرهنگیان

به گزارش اقتصادآنلاین، معاونت برنامه‌ریزی و توسعه منابع با توجه به درج برخی اخبار در فضای مجازی در ارتباط با حذف برخی از بندهای احکام کارگزینی فرهنگیان، اطلاعیه‌ای به شرح زیر صادر کرد:

حذف امتیاز سقف فوق‌العاده مناطق کمتر توسعه‌یافته و بدی آب‌وهوا که به کارکنان شاغل در مناطق مرزی پرداخت می‌شود. به‌موجب رأی دادنامه شماره 1773 به تاریخ 28اسفند ماه1399 هیأت عمومی دیوان عدالت اداری (مبنی بر لغو بخشنامه سازمان اداری و استخدامی)، صورت پذیرفته و اجرای رأی هیأت عمومی دیوان عدالت اداری مختص آموزش وپرورش نبوده  برای همه دستگاه‌های اجرایی مشمول قانون مدیریت خدمات کشوری، الزامی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابراین نه‌تنها وزارت آموزش و پرورش، بلکه با اجرای رأی دیوان عدالت اداری که قطعی و لازم‌الاجراست. امتیاز فوق‌العاده مناطق کمتر توسعه‌یافته کارکنان تمام دستگاه‌های اجرایی مشمول قانون مدیریت خدمات کشوری که در مناطق مرزی خدمت می‌نمایند، اصلاح خواهد شد.

لذا تأکید می‌‌شود موضوع مطروحه مختص وزارت آموزش‌وپرورش نیست، ولی اقدامات لازم برای رفع مشکل از سوی وزارت آموزش و پرورش در حال انجام است.

حذف «تفاوت تطبیق بند(ی) تبصره (12) قانون بودجه سال 1398 کل کشور» و تفاوت جزء (1) بند (الف) تبصره (12) قانون بودجه سال 1397 کل کشور مورد اشاره در ماده 5 و تبصره ذیل تصویب‌نامه شماره 8013/ت 58708 به تاریخ 1400.01.29 هیئت‌وزیران (موضوع افزایش ضریب سال جاری نیز مربوط به تمام کارکنان مشمول قانون مدیریت خدمات کشوری) است و بر همین اساس این موضوع مختص فرهنگیان نبوده و برای همه دستگاه‌های اجرایی مشمول قانون مدیریت خدمات کشوری، به‌طور یکنواخت عمل می‌شود. به ذکر است در مورد اصلاح بند مذکور نیز با سازمان اداری و استخدامی کشور مکاتبه شده و به لحاظ اهمیت موضوع از سوی وزیر محترم در هیأت وزیران مطرح و در حال پی گیری است

موضوع حذف «طرح معلم تمام‌وقت» نیز چنانچه که از متن رأی دادنامه شماره 1934 به تاریخ 19 اسفندماه 1399 هیأت عمومی دیوان عدالت اداری پیدا است، متأسفانه این موضوع با شکایت یکی از فرهنگیان مبنی بر درخواست ابطال بخشنامه شماره 22355 به تاریخ 3 بهمن1399 وزارت آموزش و پرورش می‌باشد که منجر به صدور این دادنامه شده است که آموزش‌وپرورش با کمک کارشناسان حقوقی، تمام تلاش خود را به کار گرفته تا با اعمال ماده 91 دیوان عدالت اداری، رأی صادره را اصلاح نماید.

پربیننده ترین علت طلاق بیل گیتس و همسرش فاش شد توضیحات درباره احتمال رویت هلال ماه شوال زمان واکسیناسیون معلمان مشخص شد واکسن تولید مشترک ایران و کوبا با ایمنی بالا به بازار می آید صفحه اول روزنامه های امروز (۱۴۰۰/۰۲/۲۱)

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: اخبار فرهنگیان مشمول قانون مدیریت خدمات کشوری دیوان عدالت اداری وزارت آموزش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۸۵۹۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد عدالت و شفافیت اقتصادی هدف لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم

مسلم صالحی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان درباره لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم و کاهش مالیات تولیدکننده که در این لایحه هدف قرار گرفته است، گفت: با توجه به اینکه یکی از سیاست‌های دولت بحث عدالت‌محوری در بحث اخذ مالیات است هر کس که درآمد بیشتری دارد باید به همان نسبت مالیات بیشتری هم پرداخت کند.

وی بیان کرد: در حال حاضر عدالت مالیاتی در کشور ما محقق نشده است و خیلی از افراد با درآمد‌های بالا وجود دارند که از کارمند و کارگر مالیات کمتری پرداخت می‌کنند.

صالحی افزود: این امر باعث نوعی نارضایتی در بین عموم مردم به‌خصوص بخش شفاف اقتصاد شده است. کارمند و کارگر قبل از اینکه حقوق خود را دریافت کنند مالیات آن را می‌پردازند، اما برخی از افرادی که درآمد بالایی دارند مالیاتی پرداخت نمی‌کنند و یا به میزان خیلی کمی این مالیات‌ها را پرداخت می‌کنند.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: دولت به همین دلیل لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم را به مجلس ارسال کرده تا به وضعیت مالیات‌ستانی در کشور سروسامانی بدهد و هم اینکه شفافیت و عدالت مالیاتی که دو حلقه مفقوده سیستم مالیات‌ستانی هستند، محقق شود.

نماینده مردم اقلید در مجلس بیان کرد: اگر با توجه به وضعیت تورمی موجود میزان مالیات با توجه به سطح توانایی افراد اخذ شود قطعا می‌تواند سطح رضایتمندی بیشتری ایجاد کند.

وی ادامه داد: در شیوه مالیات‌های مستقیم که در کشور‌های پیشرفته دنیا در حال اجرا است شرایط مالیاتدهندگان مثل خانوار، تعداد اعضای خانواده، هزینه‌های تحصیلی و ... لحاظ می‌شود.

صالحی ضمن انتقاد از اینکه در سیستم مالیات‌ستانی فعلی این مسائل لحاظ نمی‌شود، گفت: از سوی دیگر باید سطح معافیت مالیاتی را افزایش دهیم که در لایحه معافیت مالیاتی تولید از ۱۵ درصد به ۲۵ درصد کاهش یافته است از سوی دیگر می‌توانیم مودیان جدید مالیاتی و پایه‌های جدید مالیاتی را شناسایی کنیم.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با تاکید بر اینکه ما به دنبال کاهش درآمد‌های مالیاتی دولت نیستیم بلکه به دنبال این هستیم که به صورت عادلانه مالیات اخذ کنیم، اظهار کرد: هدف از این لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم است. وقتی بر اساس مجموع درآمد افراد از آنها مالیات اخذ شود خود به خود می‌تواند شرایط مردم را در وضعیت تورمی فعلی بهبود ببخشد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • ماجرای جلوگیری از ورود پزشک فلسطینی به فرانسه
  • تعجب رئیس دیوان عالی کشور از آمار پرونده‌های خانواده
  • طرح ساماندهی مسکن و اجاره‌بها تأیید شد
  • موافقت دولت با راه‌اندازی دانشگاه فرهنگیان در گلپایگان
  • احکام افزایش حقوق سال ۱۴۰۳ کارمندان قوه قضائیه صادر شد
  • زندان‌های مازاد مولدسازی می شوند
  • نقش تاثیرگذار مادران برای جذب جوانان به مساجد
  • بررسی ۲۶۶ شکایت علیه مصوبات شورا‌های شهر از سراسر کشور در دیوان عدالت اداری
  • ایجاد عدالت و شفافیت اقتصادی هدف لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم
  • دیوان عدالت اداری پارسال ۱۶۶ مصوبه شوراهای کشور را باطل کرد